Alain Delon: két-három nő zaklatott szexuálisan

A most 83 éves színész a mozival már végzett, de színpadon még szerepelni akar. Ez derül ki abból az interjúból, melyet a párizsi Le Monde-nak adott.

A szépfiú mindig is a nők nagy kedvence volt. Mit gondol a Metoo kampányról, melyet olyan nők indítottak, akiket a befolyásos hollywoodi producer, Harvey Weinstein zaklatott?

Tény, hogy volt vagy egy tucat titkárnője, akik közül három vagy négynek nem volt más feladata minthogy szexuálisan kielégítse a főnökét. Ezért szerintem Harvey Weinstein megérdemli, hogy jól pofán csapják, hiszen nyilvánvalóan visszaélt a helyzetével. Különben pedig nője válogatja. Az ilyen helyzetben mindenki másképp viselkedik: az egyik nő a zaklató fejéhez vágja a virágcserepet, a másik meg elfogadja az ajánlatot – elemezte e helyzetet a maga sajátos szemszögéből Alain Delon.

Önt zaklatták a nők? – tudakolta a Le Monde. Igen! Két vagy három nő zaklatott szexuálisan a pályafutásom során. Engedtem nekik és élveztem a dolgot. Nem rohantam a bíróságra! – nyilatkozta Alain Delon, aki évtizedeken át a nők bálványa volt Franciaországban, sőt az ország határain túl is…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez