Európa vessen véget a tömeges bevándorlásnak, ha nem akar egy saját Trumpot!

Ezt ajánlja Hillary Clinton.

Az USA egykori külügyminisztere, aki Donald Trumppal szemben veszített a legutóbbi választásokon az Egyesült Államokban, dicsérte Angela Merkel bátor politikáját a bevándorlók befogadására, de most úgy érzi: véget kell ennek vetni! Európának nyíltan meg kell üzennie: a tömeges migráció kora véget ért! Ez váltotta ki ugyanis azokat a reakciókat, melyek Angela Merkel kancellár meggyengüléséhez vezettek. Ha tehát Európa el akar kerülni egy európai Trumpot, akkor meg kell állítania a migrációs hullámot! – javasolta Hillary Clinton, aki a londoni Guardiannek nyilatkozott.

Trump kivezényelte a hadsereget a déli határra, hogy állítsák meg a migránskaravánt, mely Hondurasból indult és Mexikón keresztül akar az USA-ba jutni. Az amerikai elnök hangsúlyozta: a katonáknak tűzparancsuk van arra az esetre, ha a migránsok megpróbálnának átjutni a határzáron az USA déli határán.

Steve Bannon, aki megszervezte Trump sikeres választási kampányát 2016-ban, jelenleg Európában kampányol a migráció ellen.  Megpróbál egy szélsőjobboldali egységfrontot kialakítani, mely a migránsproblémát felnagyítva sok szavazót szerezhet a jövő évi európai választásokon.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez