Angelina Jolie politikusnak áll?

A BBC-nek azt mondta, 20 éve még nevetett volna a felvetésen.

Angelina Jolie neve az elmúlt időszakban főként a válása miatt fordult meg a sajtóban, némileg árnyékot vetve humanitárius és színésznői karrierjére. A témában nem szívesen nyilatkozott korábban sem, a bulvár azonban naponta foglalkozott a gyermekelhelyezés körüli hercehurcával, a pár ugyanis hosszú és nehéz tárgyalások után jutott csak dűlőre a kérdésben. Végül sikerült megegyezniük Brad Pittel, így a színésznő újra teljes erővel dolgozhat korábbi szívügyén, a menekültügyi kérdésen.

00000000000angelina

A héten a BBC Today nevű műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető feltette neki a kérdést, hogy gondolkozott-e már a politikusi pályán, vagy azon, hogy indul az amerikai elnökválasztáson. Az ENSZ menekültügyi hivatalának különleges megbízottja erre azt válaszolta, hogy 20 éve még nevetett volna a kérdésen, de azóta kormányokkal és hadseregekkel is dolgozott már együtt: “Mindig azt mondom, oda megyek majd, ahol szükség van rám, azt viszont nem tudom, hogy nekem való-e a politika. Egyelőre csendben maradok”. Amikor pedig azt kérdezték, elképzelhetőnek tartja-e, hogy szerepeljen a demokraták elnökjelöltjei között, csak annyit válaszolt: “Köszönöm”.

000000000000000angelina

Angelina Jolie vendégszerkesztőként segíti a BBC munkáját az ünnepek alatt, így a hallgatók gyakrabban hallhatták nyilatkozni a színésznőt több témában is. A többi között egy gyermekműsor szerkesztésében is részt vesz. Ennek kapcsán elmondta, hogy saját családjában nem használják a legnagyobb közösségi oldalt: “Mi vagyunk az utolsó család, akik nincsenek fent a Facebookon!” – mondta a színésznő.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez