Nem élte túl: mérgező gombát evett a Michelin-csillagos étteremben

A születésnapi vacsora után rosszul lett, reggelre pedig meghalt a 46 éves nő.

A valenciai RiFF étteremben ünnepelte férje születésnapját María Jesús Fernández Calvo a családjával, az ünnepi vacsora azonban tragédiába torkollt. Az étteremből hazatérve a háromtagú családból mindannyian hányással és hasmenéssel küszködtek, a 46 éves anya pedig reggelre meghalt. A kisfiúnak és az édesapának nem lett semmi komolyabb baja, mint ahogy az étteremben vacsorázó többi vendégnek sem, akik közül többen panaszkodtak rosszullétre másnap.

A Telegraph információi szerint a nő és családja egy olyan 85 eurós, hétfogásos menüt fogyasztott a Michelin-csillagos étteremben, mely többfajta szezonális gombát is tartalmazott. Ezek közül az egyik a kucsmagomba volt, mely nyersen mérgező. Ha nem volt megfelelően elkészítve, okozhatta a nő halálát, de ez egyelőre még nem tisztázott. A séf, Bernd Knöller mély sajnálatát fejezte ki az elhunyt családjának és bezárta az éttermet arra az időre, amíg tart a vizsgálat.

(Visited 2 times, 1 visits today)

1 hozzászólás ehhez a cikkhez

  1. A Michelin-csillag nem véd meg senkit az emberi hanyagságtól, mint a legnagyobb légitársaságok sem garantálják, hogy velük biztonságosabban repülünk!
    Legfeljebb drágábban… [Az biztos!]

    Válasz

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez