Legyen nálad póráz – így nyomozhatja le hűtlen párját egy profi magánnyomozó

Tartozások behajtására, eltűnt családtagok felkutatására is felbérelik a szakembert, aki most megosztotta titkait.

Napjaink magánnyomozói gyakran hívják segítségül munkájukban a közösségi médiát, mely szinte az összes megbízás során eredményeket hoz a nyomozásban. Legyen szó akár hűtlen párok követéséről és lebuktatásáról, akár eltűnt személyek felkereséséről vagy csalók felkutatásáról, az online jelenlét villámgyorsan elvezethet a keresett személyhez. Egy 51 éves brit magánnyomozó a DailyMail olvasóival megosztotta azokat a technikákat, melyeket ő maga is használ a munkája során.

000det1

Alison Harris állítása szerint az első állomása a nyomozásnak a Facebook. A legtöbb idejét az interneten tölti, így abból, amit a detektívekről gondolnak az emberek, kevés dolog igaz. ” Sajnos nincsenek autós üldözések vagy egy barát a rendőrségen, aki segít.  Egy tipikus nap elég hétköznapi. Általában az interneten nyomozok, mivel mindenki, aki használja a technológiát, otthagyja a virtuális lábnyomát.”

000det2

Egy másik technika, amire a szakember esküszik: a póráz! Hűtlen házastársak lebuktatásához kiváló, ha kéznél van egy képzeletbeli kutya, aki éppen elveszett. A detektív egy történetet is megosztott erről. Az egyik kliensének vidéki házához ment ki, hogy kiderítse: félrelép-e a férje. A távolból észrevett egy nőt az ablakban, de ahelyett, hogy még egyszer elhajtott volna az ingatlan előtt, becsengetett az ajtón egy pórázzal. Miközben az idegen nővel beszélgetett arról, hogy elszökött a kutyája, a telefonja felvételeket készített. Így volt bizonyítéka a férj csapodárságára. “Mindig legyen nálad póráz, hiszen bármilyen helyzetből kivághatod magad vele” – tanácsolja a magánnyomozó.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez