Luxust fillérekért: Ázsiában hatalmas kedvezményekkel nyitnak a szállodák

Thaiföld, Szingapúr, Hongkong és Indonézia is különleges ajánlatokkal készül a turizmus újraindítására, ami most az átlagemberek számára is megfizethetőbbé teszi a luxust.

Az utazók első hullámára készülnek az ázsiai országokban, akik a koronavírus-járvány lecsengése után újra felkeresik majd a népszerű turisztikai célpontokat. A luxusszállodák hatalmas akciókkal várják az utazókat, több országban is. Több helyen csak július elején nyitnak, de már most hirdetik a kedvezményes ajánlatokat, csomagokat, melyekkel az átlagemberek is közelebb kerülhetnek az ötcsillagos élményekhez.

Hongkongban, a Viktória-öbölben található Rosewood hotel 130 dolláros vacsora, 100 dolláros spa és 65 dolláros vásárlási voucherrel várja a látogatókat, de egy transzfert is fizet a szálloda a vendégeinek az év végéig. A szobák közül a legolcsóbbért viszont 630 dollárt kell fizetni egy éjszakáért, melynek tükrében mégis csak a tehetősek maradnak a célcsoport Hongkong egyik legmenőbb szállodájában. Cserébe a legnagyobb luxust kapják, a Tony Chi által tervezett szobákat pedig a legszigorúbb higinéniai előírásoknak megfelelően adják át a vendégeknek, akiknek testhőmérsékletét is ellenőrzik az intézmény területén.

000hk

A malajziai Langkawi Four Seasons Resort július 10-én nyit, és rögtön 40 százalékos kedvezményt kínál a Bed and Breakfast csomagjaira, egészen szeptemberig. A dzsungel közepén is figyelnek az egészségügyi előírásokra, a Johns Hopkins Medicine International ajánlásai alapján. Itt egy éjszaka 340 dollártól kezdődik a 2020-as szezonban. Szingapúrban is kedvezőbb áron vehetjük igénybe a szolgáltatásokat egy 5 csillagos szállodában: a Capella Singapore ingyenes reggelivel és 20 százalékos kedvezménnyel várja a vendéket az ételekre és italokra. Ez az a szálloda, ahol korábban Donald Trump és Kim Dzsongun találkoztak 2018-ban. A thaiföldi Phuketen, a Pullman Phuket Arcadian szálloda pedig ingyenes reptéri transzfert, reggelit, ebédet és vacsorát biztosít a foglalások mellé, valamit egy ingyenes 30 perces masszázst a Dhatri Spa-ba.

00ml

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez