Szoboszlai Dominik lesérült az EB előtt

Szívbajt hozta Szoboszlai Dominik a szurkolókra, mikor lesérült a szombati meccsen.
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az Európa-bajnokságra készülve, az Izrael ellen 3-0-ra megnyert debreceni barátságos mérkőzés után elmondta, hogy nincs ok az aggodalomra Szoboszlai Dominik, a csapatkapitány miatt. A Liverpool játékosát csupán elővigyázatosságból cserélték le.

DEBRECEN, HUNGARY – JUNE 08: Dominik Szoboszlai of Hungary after the international friendly match between Hungary and Israel at Nagyerdei Stadion on June 08, 2024 in Debrecen, Hungary. (Photo by Horvath Tamas/Getty Images)

A magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakember hozzátette, hogy a középpályás saját maga kérte a cserét, éppen azért, hogy ne sérüljön meg. Rossi szerint ez jó döntés volt a részéről.

Szoboszlai a debreceni interjúzónában arról beszélt, hogy a mérkőzés korábbi szakaszában érezte, hogy kicsit “beállt” a lába, ezért inkább nem erőltette azt. A cserét kérvén jelezte, hogy nem akarja tovább folytatni a játékot.

A középpályás elmondta, hogy mindenki egészséges legyen a mérkőzés után. A meccs első félidőjét nagyon jól kezdték, működött a támadójáték. A második játékrész eleje kicsit nehezebben ment, de a legfontosabb az, hogy mindenki jó állapotban legyen. Most már mindenki a jövő szombati, Svájc elleni nyitómérkőzésre koncentrál.

Forrás : https://magyarnemzet.hu/sport/2024/06/szoboszlai-dominik-marco-rossi-varga-barnabas-magyar-izrael-nyilatkozatok

(Visited 8 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez