Tüntetés a Simpson családért (videóval)

Az utcára vonulnak holnap Bolíviában a Simpson család sorozat fanatikusai, mivel a Red Unitel csatorna megváltoztatva műsorrendjét, a szokásos délután hat órás kezdés helyett este tízre száműzte a világszerte népszerű Homért és famíliáját. A Latin-Amerikában a Los Simpson néven ismert sorozat azért került a késő esti műsorsávba, mert az Unitel hat órakor egy külföldi licensz alapján házilag gyártott vetélkedőműsort, a Calle 7-ét sugározza.

 

A felbőszült tévénézők szerint – és tegyük hozzá, talán nem is egészen tévesen – a szellemes Simpson családdal szemben a Calle 7 egy értéktelen, magamutogató pojácákat és szilikoncicákat felvonultató bulvárműsor, amelynek semmi keresnivalója sincsen Homér, Marge, Lisa és Bart műsoridejében. A demonstráció szervezői február hatodikára időzítették békés megmozdulásukat, amelyre a tervek szerint egy időben kerül sor az ország két legnagyobb városában La Pazban és Santa Cruzban.

A Los Simpson egyébként latin-amerikai spanyol szinkronnal legalább annyira élvezhető, mint magyarul. Érdekes részlet, hogy a spanyol ajkú rajongók között állandó és megoldhatatlan vita forrása, hogy vajon a latin-amerikai, vagy az európai spanyol szinkron sikerült-e jobban. Ebbe a vitába egyébként alábbi videók megtekintése után a kedves olvasó is beszállhat. (Fotó: YouTube/AnimationDomination)

Los Simpson – Español Latino

Los Simpson – Español España:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez