Simpsonék megköszönték bolíviai rajongóik támogatását

“Nagyon köszönjük a művelt tömegek támogatását” – mondták Simpsonék bolíviai rajongóiknak, akik az utcára vonulva akadályozták meg, hogy a Calle 7 névre keresztelt vetélkedő kiszorítsa szokásos műsoridejéből a rendkívül népszerű rajzfilmsorozat hőseit.

A Simpson család sorozat fanatikusai azért szerveztek országos tüntetést, mert a Red Unitel csatorna a szokásos délután hatórás kezdés helyett este tízre száműzte a világszerte népszerű Homért és famíliáját. A megmozdulást egyébként teljes siker koronázta, olyannyira, hogy az Unitel ígéretet tett arra, hogy délután négytől hatig, két órás intervallumban, naponta sugározza majd a helyiek által csak a “Los Simpsons” néven ismert sorozatot.

A tüntetés nem kerülhette el Simpsonék figyelmét sem – csütörtökön a család hivatalos Facebook oldalán videó üzenetben köszönte meg rajongóinak támogatását. A videó egyébként legalább akkora népszerűségnek örvend, mint a sorozat, hiszen alig néhány óra alatt 3 800 000 lejátszást és 105 000 like-ot gyűjtött.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez