A piros lámpánál aludtak el az ittas rendőrök (videóval)

Természetesen már az is meglehetősen kellemetlen, ha a rend őrét azon kapják, hogy ittasan vezet. Az azonban különösen kínos, ha a szóban forgó fakabát olyan szinten issza le magát, hogy fényes nappal egy sugárút közepén el is alszik a volán mögött. Pláne, ha e hősi cselekedethez még bajtársa is akad a biztos úrnak, akivel együtt még arra sem ébred fel, hogy szemfüles állampolgárok hada filmezi őket.

Márpedig a szóban forgó két bolíviai rendőrrel éppen ez történt. A nem mindennapi attrakcióra a bolíviai Santa Cruz központjában került sor, ahol a második körgyűrű és a Mutualista sugárút kereszteződésében a járókelők egy, a jelzőlámpánál már órák óta veszteglő járműre lettek figyelmesek.

Mint kiderült, a sofőr és utasa, meglehetősen ittas állapotban, egyszerűen az út közepén aludtak el a volánnál. Talán annyi a mentségükre legyen mondva, hogy szemmel láthatóan a masszív piálás ellenére a piros lámpánál még megálltak, azonban a néhány másodperces várakozás alatt végül elnyomta őket az álom.

A szundító utasok még arra sem ébredtek fel, hogy a járókelők minden létező szögből lefilmezték őket. Ami pedig különösen kínos, az az az apró részlet, hogy a keményen bekarcolt formák autójában a poharak és az üvegek mellett ott virított rendőrigazolványuk is.

http://eju.tv/2014/12/santa-cruz-graban-dos-policias-ebrios-durmiendo-dentro-de-un-vehiculo-en-pleno-semaforo/

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez