Lánykérés drónnal

Drón hozta a gyémánt gyűrűt Zhang Ziyinek, aki egy Gésa emlékiratai című filmmel szerzett magának világhírt. A kínai színésznő 36. születésnapi ünnepségén kapta meg a gyémántgyűrűt, melyet drón szállított házhoz.

Igen– válaszolta azonnal a kínai Twitteren, a Weibo-n a színésznő vőlegényének, a 45 éves kínai popsztárnak. Vang Feng már túl van két házasságon. A Weibon több mint százezer kommentár érkezett a drónos lánykérésre, és a szép színésznő igenlő válaszára. A többség gratulált, de voltak gúnyos megjegyzések is, melyek enyhén szólva túlzásnak találták a drónt, és a gyémántgyűrűt, meg az egész felhajtást.

Az Alibaba -világ legnagyobb internetes kereskedője- nemrég jelentette be, hogy megkezdi a drónos házhozszállítást. Egyelőre kísérleti jelleggel három nagyvárosban van ilyen szolgáltatás: Pekingben, Sanghajban és Kantonban. Elvben a küldő személyek lehetőséget kapnak arra is, hogy maguk irányítsák célba a drónt. Az nem derült ki, hogy a szép színésznő popsztár vőlegénye maga irányította-e a drónt menyasszonya 36. születésnapjára, amikor is ünnepélyesen megkérte Zhang Ziyi kezét.

(Fotó:Weibo)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez