Egyszerre lett híres és munkanélküli

Joe Blumm benzinkúti alkalmazott volt a Michiganben található BP Grand Rapids töltőállomáson. Egy ledolgozott éjszakai műszak után türelmesen várta főnökét, aki őt váltotta volna a munkában. Csak várt. És várt. Pár nappal korábban külön megkérte felettesét, hogy segítsen neki a harmadik műszakban. Egy óra várakozás után a férfi besokalt, mivel mégcsak egy telefonhívást sem kapott felettesétől, miért késik. Becsukta a benzinkút ajtaját, és olajra lépett. Gondolta magyarázattal tartozik, így mielőtt hazament, az ajtóra ragasztva üzenetet hagyott a főnökének, amiben a következő állt:

“Hello főnök. Tanulj meg nem elkésni, vagy ha mégis késel egy órát, akkor azt tudasd velem. Az hogy fel sem hívtál, elfogadhatatlan. Ahogy látod az ajtókat becsuktam, és rúgj ki ha muszáj, csak tudd hogy a hanyagságod miatt mentem el. “

Blumm tudta, hogy valószínűleg emiatt kirúgják, de azt nem is sejtette hogy a főnökének szánt üzenetét valaki lefotózza, és megosztja az interneten. Ezzel lett egyszerre híres, és munkanélküli. Tapasztalatát próbálja pozitív irányba terelni, és abban reménykedik, hogy ezek után talál majd egy sokkal becsületesebb főnököt.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez