Megfojtotta egyéves fiát, hogy nyugodtan játszhasson

A 24 éves apa mindent bevallott a rendőrségen.
A floridai Homosassában élő Cody Eugene Wygant csütörtök reggel hívta ki a mentőket, közölve velük, hogy egyéves fia nem lélegzik. A kiérkező mentők azonnal kórházba szállították a babát, de ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani – közölte a helyi sajtó, a rendőrségi közleményre hivatkozva. A gyerek halála után nyomozók faggatták ki a férfit, aki beismerte, hogy ő okozta gyermeke halálát.
Elmondása szerint azért fojtotta meg a kisfiút, hogy nyugodtan tudjon videojátékokkal játszani. Nagyjából hajnali egy órakor már annyira frusztrálta a gyerek folyamatos sírása, hogy kezét a fiú orra és szája elő szorított, nagyjából négy percen át, amíg el nem hallgatott. Majd az ágyba helyezte, és több rétegnyi ágyneművel tekerte be, úgy, hogy a gyereknek semmi esélye sem volt levegőhöz jutni. Majd leült játszani.
A rendőrségi jelentés szerint nagyjából öt órán át rá sem nézett a fiára: videojátékokkal játszott, és egy televíziós sorozat három részét nézte meg. Amikor legközelebb ránézett a gyerekre, a kisfiú már nem lélegzett, és bőre kék színű volt. Amikor a mentőket hívta, már késő volt.
Wygant januárban költözz Floridába Kaliforniából, ahol jelentős bűnözői múltja volt, a birtokháborítástól kezdve a nemi erőszakig. A férfit – akinek van egy három hónapos gyermeke is – előzetes letartóztatásba helyezték, és nem szándékos emberölés és gyermek veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást ellene.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez