Az énekes társasházat adományozott

Az énekes most a leginkább rászorulókat támogatta – egy 3,6 milliárd forintnak megfelelő árú házzal.

 Amikor az ember már azt hinné, a sztárok, celebek minden eszköztárukból kifogytak, és marad belőlük a legkevésbé értékes tulajdonságuk, azaz az önmagáért való mutogatás, akkor végre jön valaki.  Valaki, aki talán másképp gondolkodik a világról, mint a sztárok általában, aki emlékszik arra, honnan jött és merre is tart. A valakit jelen esetben Jon Bon Jovinak hívják.

A történet végtelenül rövid, ám annál csattanósabb. Az amerikai rockénekes ugyanis részt vett a nevét viselő JBJ Soul Homes társasház átadási ünnepségén Philadelphiában. Ez a társasház persze nem véletlenül viseli a nevét: ugyanis Bon Jovi Soul Foundation nevű alapítványa és a Middleton Partnership közösen döntött úgy, hogy állja annak a háznak az építési költségeit – 17 millió dollárról van szó – , amelybe mostantól alacsony jövedelmű emberek vagy volt hajléktalanok költözhetnek be.

Bon Jovi az átadási ceremónián egyszerűen, kedvesen viselkedett. Nem is maradt ott sokáig, hiszen az ő szerepe mindössze ennyi volt. Segített azoknak, akik rászorulnak. Ez pedig egy egyszerű hír csupán.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez