Nőnek öltözött zsidó nagyi az új időjós

A televíziós csatornák évek óta próbálják növelni az időjárás-előrejelzés nézettségét. Próbálkoztak már bikinis lányokkal, vagy vetkőző műsorvezetőkkel, de talán most járnak majd sikerrel. A napi időjárás jelentés végre megbízható forrásból érkezik, mégpedig egy nagymamától.

Forrás és fotó: dailydot.com

David Krumholtz színész alakítja a meteorológus nagymamát, aki előrejelzi minden ország várható időjárását. Hogy időjárás szakértő e? A válasz nem. Nem láthattad egy időjárás jelentésben sem, hanem ő Gigi, a zsidó nagymama, aki „nagyon makacs” és „néha ellenszenves”- mondja az őt alakító színész.

„Annyi ember támaszkodik az időjárás jelentésre nap, mint nap, miért ne nevettethetnénk meg őket” nyilatkozta Krumholtz, aki saját nagymamája mintájára alkotta meg az időjós karakterét. Protézis és jó sminknek köszönhetően igazi rosszarcú nagypapára hasonlít leginkább. Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak köszönhetően összesen harmincöt szegmenséről tud jelenteni a nagyi, attól függően, hogy melyik városra vagy kíváncsi. Nem kell zsidónak lenned, hogy élvezd az előadását, de tény, hogy egyes szófordulatok után megvakarod majd a buksidat. Csak válaszd ki a hozzád legközelebb eső nagyvárost, és máris hallhatod a laza időjárás jelentést.

„Mindent összevetve gyönyörű napunk lesz. Nem túl meleg, se nem hideg, egyszerűen tökéletes. Ügyelj a réteges öltözködésre, mert ha nem, ebédidőben hónaljhalad lehet” – jelentette az időjós nagyi Trenton lakosainak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez