Középiskolás diáklányok képeit photoshoppolták az évkönyben, mert túl szexik voltak

A középsikolás lányok, és ma már talán a fiúk számára is izgalmat jelent, hogy fognak majd festeni az évkönyben. A Wasatch Középiskola Utah-ban gondoskodott erről, ugyanis photoshoppolták az évkönyben szereplő diákok fényképeit, mert szerintük egyes lányok túl jól néztek ki.

Fotó: dailymail.co.uk

Amikor a diákok kezükben foghatták a várva várt évkönyvet, nagy meglepetésben volt részük, egyesek magukra sem ismertek. Volt, aki megdöbbent azon, hogy más ruhában szerepel a képeken, mint amiben a fotózáson. Az iskola a hallgatók beleegyezése nélkül cenzúrázta azoknak a lányoknak a fotóit, akiket túl szexinek találtak.

Fotó: dailymail.co.uk

„Úgy érzem, hogy a neveinket beletették egy kalapba, majd kihúzták, ki lesz a szerencsés átalakított” – nyilatkozta Rachel Russel a KSTU TV-nek, aki képét olyannyira megváltoztatták, hogy fehér póló helyett az évkönyben már feketét visel. A pánt nélküli felsőkhöz virtuálisan hozzávarrták a hosszú ujjakat. Az egyik lány dekoltázsát befestették feketére, és a másikról törölték a tetoválását is.

Fotó: dailymail.co.uk

A felháborodást csak fokozta, hogy nem minden lány képébe szerkesztettek bele, pedig volt, akik ugyanazt a pántos kis fehér blúzt viselték. Elgondolkodtató, hogy vajon ki lehetett a bíra, és mit érezhetett az a lány, akinek fényképe nem bizonyult izgatónak.

Terry E.Shoemaker igazgató azzal érvelt a titkos változtatások mellett, hogy mindezt az iskola és a diákok érdekében tették, ugyanis a hallgatók előre figyelmeztetve voltak, hogy a fényképeken is be kell tartaniuk a dress code előírásait. De azt elismeri, hogy az iskola dönthetett volna egységesebben. „Ezzel csak segíteni akartunk a diákoknak, hogy megtanuljanak alkalomhoz illően öltözködni”-mondta az igazható.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez