Indul a (Se)X-faktor

Szerintem most többen is felkiáltanak: én tudtam, hogy ez lesz. Az X-faktor tehetségkutató műsor világszerte nagy sikernek örvend. Több kategóriában is indították már, hogy a kicsik és nagyok is helyet kapjanak. Most ismét egy új műfajjal debütál a műsor, amelyben azokra a nőkre és férfiakra kíváncsiak, akik érzik magukban a Sex faktort.

Fotó: dailydot.com

A felnőtt szórakoztató iparba való betörés lehet megalázó élmény, mint Belle Knox esetében, aki a ‘Duke egyetem pornósztárja’ címet kapta, amikor egyik diáktársa elárulta, hogy éjszakánként mivel is foglalkozik. Knox vezetésével más dimenzióba szeretnék helyezni a pornózás fogalmát, így útjára indítják a Sex-faktort, írja a dailydot.com.

Ha már láttál X faktort, akkor nem is nehéz elképzelni hogyan fog zajlani az előválogató, a selejtező, majd a döntő. A leendő előadók, akik még soha nem szerepeltek pornó filmekben, megpróbálják meggyőzni a testület veteránjait, hogy bennük van a szex faktor. Több szituációban is meg kell mutatniuk tehetségüket, mint például milyen a lökési, vagy épp nyögési technikájuk. A közönség itt is nagy szerepet játszik, hiszen ők döntenek arról, ki kerül majd a csúcsra. A két győztes egy millió dollárt tehet majd ádámkosztümje zsebébe, és közös jelenetben díszeleghet Belle Knox pornószínésznővel.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez