A legfurább 911 hívás

Kevin Morris nagyon rosszul járt, amikor megpróbált „információkat szolgáltatni” egy emberről a rendőrségnek. A Georgia állambeli férfi valószínűleg részegen tárcsázta a 911-et, végül a rendőrség kiment a házához, ahol marihuána- és kokainbirtoklásért letartóztatták.

A telefonbeszélgetés úgy kezdődött, hogy Morris azt állította, információkat tud szolgáltatni egy körözött emberről. Mikor a diszpécser megkérdezte, hogy mégis milyen információkról van szó, a férfi azt mondta, addig nem beszél, amíg nem kötnek vele egy megállapodást. Természetesen a vészhívásokat fogadó dolgozóknak nincs ilyen felhatalmazásuk, amiről tájékoztatták is Morrist. Az apró bökkenő azonban nem szegte a férfi kedvét, aki ekkor azt kérte, hogy küldjenek otthonába valakit a helyi rendőrségről, akivel tárgyalhat.

Sőt, amikor a diszpécser elkérte Morris címét, a férfi úgy döntött, hogy a lehető legjobb dolgot teszi, ami ebben a helyzetben lehetséges. Elkezdett „flörtölni” a nővel. Próbálkozása azonban nem sikerült olyan jól, mint ahogy azt remélte, ugyanis a „halálosan szexinek hangzol” bókra csupán annyit kapott válaszként, hogy: „Uram, maga ne beszéljen nekem arról, hogy szexi vagyok.”  Mikor a telefonszámát kérték el, egy ’90-es évekbeli sitcom humorával és romantikájával felvértezve  sikerült visszakérdeznie, hogy: „Mi a TE számod?”

Miután mások is meghallgatták a felvételt, egyértelművé vált, hogy Morris részeg volt és mivel törvénybeütköző dolog lefoglalni a 911 vonalát, amennyiben nincs valódi veszély, elindultak lakásához, hogy örizetbe vegyék.
Talán nem volt a legjobb ötlet otthon marihuánát és kokaint tartani, amikor az ember önként és dalolva kihívja magához a rendőröket, ugyanis a házkutatás során megtalálták az illegális szereket, melynek következtében most  kábítószer birtoklásával is vádolják a telefonbetyárt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez