Nem szexelhet arabokkal a szexmaratonista

Ania Lisewska megfogadta, kördeutazza a világot, és legalább százezer férfival szexel. Úgy látszik a Közel-Kelet útját állj, Libanonba már nem kapott vízumot. 

 

Ania Lisewska Varsóban lakik, komoly barátja van (állítólag), akit nem aggaszt a 21 éves lány hobbija.  Ez nem is lenne meglepő, ha Ania szenvedélyes bélyeggyűjtő, sporthorgász netán rádióamatőr lenne, de Ania, az Austrian Times tanúsága szerint hobbiból leginkább szexelni szeret. Életét annak szeretné áldozni, hogy összesen 100 ezer férfival létesítsen szexuális kapcsolatot. nem gondol igazán komoly, beszélgetős, romantikus viszonyra – egy pasira mindösszesen 20 percet szánna. (A Dailíy Mail számításai szerint így is 81 éves lesz, mire befejezi a dolgot.) Ezt a sajátos hobbit mindenesetre annyira azért komolyan gondolja, hogy Facebook oldalt, és blogot szentelt neki. Amiben persze az ügyet igyekszik valamiféle civilizatórikus kontextusba helyezni, mondván ő azért küzd ezzel a sok dugással, hogy a szexet ne tekintse tabunak a társadalom, és ne rekesszék ki azokat, akik meg szeretnék valósítani szexuális fantáziáikat. 

Lisewska meg is kapta ezért néhány hónappal ezelőtt az őt megérdemlő mintegy 15 percnyi figyelmet, és Európában igazán nem törődtek vele többet. A Közel-Keleten, ahol egy ilyen hír még sokkal jobban felizgatja az embereket – kit így kit úgy – Lisewska hónapok óta a címlapokon szerepel. Először Egyiptomban került a figyelem központjába. Ott állítólag egy üzletember jelentkezett, hogy meghívja a hölgyet a szállodájába, csak lehessen egy a 100 ezerből, mások pedig a mobilszámukat küldözgették neki hasonló célokból. A Muszlim testvériség – ekkor még nem volt betiltva – komoly üzenetekben figyelmeztette a hölgyet, hogy tartsa magát távol Egyiptomtól, és ne fertőzze itt azt embereket. Sőt azon is kibuktak, hogy a róla szóló cikkeket olvassák az emberek – ezen pedig azok buktak ki, akik a cikkeket olvasták, mondván, nehogy már egy újságcikk legyen az erkölcsi fertő, mert csak híreket olvasnak, nem Liswska-pornót néznek, és különben is a Testvériség korifeusa csorgatják a nyálukat az ilyen nőkre. 

Most pedig Libanon bolydult fel. Híre ment ugyanis, hogy Lisewska már be is adta a vízumkérelmét, és első közel-keleti úticélként Bejrútba menne szexelni. A libanoni főváros az arab világ legbohémabb helyeként van nyilvántartva, jogos lenne, ha egy ilyen utat itt kezdene a hölgy. A libanoni hatóságok azonban néhány nap vacillálás után közölték, megtagadták a vízumkérelmet. Lisewka marad Európában. 

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez