Leégett a lakás a forró erotikától?

Erotikus játékot játszott telefonján egy hongkongi férfi, majd kiégett a lakása. A kettő között nincs összefüggés – vagy mégis?

A Love Machine egy telefonos játék, neve is sejteti felnőtt tartalommal. Olyan, mint a tetrisz, de ha a kicsi szívecskéket a helyükre tesszük bikinis szépségek képei jelennek meg a képernyőn. Ezt a játékot játszotta Mr. Du hongkongi lakásában Smasung Galaxy S4-es telefonján. Forró volt a hangulat, no meg a telefon is túlmelegedett. Annyira, hogy egy pukkanó hang után Mr Du el is dobta azt. Az ágy azonnal lángra kapott. Neki ugyan sikerült kimenekülnie, de a lakása kiégett.

Nem ez az első eset, hogy kigyulladnak az okostelefonok. Nemrég egy svájci nőnek keletkeztek égési sérülései egy Samsungtól. amit a zsebében hordott. 2012-ben szintén a koreai gyártó egy telefonja gyulladt ki Dublinban egy kocsi csomagtartójában. Egy kínai nő pedig állítólag elektrosokkot kapott a legfőbb rivális, az Apple egy készülékétől. A gyártók általában az utángyártott, nem gyári töltőket, kiegészítőket okolják a hasonló esetlekért, mondván azok okozhatnak olyan túlmelegedést, ami gyulladáshoz vezet. Mr. Du azonban állítja ő csak gyári kiegészítőket használt. A Samsung hongkongi kirendeltsége vizsgálja az esetet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez