Papa, én leszbikus vagyok!

Nyílt levélben kérte milliárdos apját, fogadja el végre szexuális irányultságát.

Január 28-án publikálták azt a nyílt levelet, amelyet homoszexuális lánya küldött hongkongi milliárdos apjának. A 33 éves nő már kilenc éve él szerelmével, akivel 2012-ben már házasságot is kötött Franciaországban. Gigi Chao megértést kér édesapjától és, hogy fogadja el őt olyannak, amilyen. „Tudom, nehéz megértened, hogy jelenleg romantikus kapcsolatban élek egy nővel. Félek, ezt megmagyarázni nem tudom. Egyszerűen így történt, könnyen és egyszerűen, és kilenc év után, ahogy eddig is, mi nagyon szeretjük egymást.”

Ezen kívül azt is kérte, hogy apja tisztelettel viszonyuljon választottjához, aki nagyon sokat jelent számára és boldoggá teszi. Hogyan reagált Cecil Chao lánya levelére, egyelőre nem lehet tudni.

Felnőtt gyermeke azután választotta a kommunikáció ezen formáját, hogy édesapja megduplázta a lányával járó hozományt. Múlt héten érkezett ugyanis a hír, hogy egymilliárd hongkongi dollárt adna annak a férfinak, aki elcsavarja leszbikus lánya fejét. A kétségbeesett apa első félmilliárdos ajánlatára több mint húszezren jelentkeztek, Gigi Chao azonban mindegyiket visszautasította.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez