Apu, segíts, letartóztattak egy kuplerájban!

Pekingi csalók a következő üzenettel próbálnak pénzt kicsalni gazdag szülőktől: Papa, segíts! Elkaptak a zsaruk egy nyilvánosházban, Dongguanban! Utalj a rendőrségi számlára 100 ezer jüant, különben börtönbe kerülök!

A pekingi a rendőrkapitányság a kínai Twitteren hívta fel a figyelmet, senki se higgyen az ilyen üzeneteknek. A dél-kínai Dongguanban, az ország Las Vegasában gőzerővel folyik a rendőri razzia, amelynek köszönhetően már több mint száz embert vettek őrizetbe és 12 nyilvánosházat becsuktak, két magas rangú rendőrtisztet pedig felfüggesztettek.
A Kantonhoz közeli 10 milliós városról mindenki tudta, hogy a fizetett szex fővárosa, ahol lányok árcédulával a nyakukban masíroznak a kifutón, miközben a kuncsaftok mustrálják őket. Nemrég még a közszolgálati televízió is készített erről riportot. Nagy üzletről van szó, a bevétel évi 50 milliárd jüan, körülbelül 8 milliárd dollár. Bár a kínai fizetésekhez képest magasak az árak, sok gazdag család egyetlen fiacskája, vastag pénztárcával, a szülőktől távol, szívesen múlatja itt az időt. Erre jöttek rá élelmes gengszterek, akik most az aggódó szülőkből próbálnak pénzt kicsalni. Mert melyik szülő tudja megállni, hogy ne fizessen ki 100 ezer jüant (mintegy 15 ezer dollárt), gyermeke kétségbeesett üzenetét olvasva.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez