Barbi divat

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a világnak csak egyetlen igazi Barbira van szüksége, kiderül, hogy -ha kell, ha nem- már van egy másik. Nos, ellentétben a kevésbé közkedvelt Orosz/Ukrán verzióval, ez az „Élő Barbi” japánul beszél, ráadásul a Popteen Magazin modellje. Az út a hírnév felé csak most kezdődik számára.

 

 

 

A 18 éves Floridából származó modell Barbie külseje elsőként a japán, az amerikai, illetve a dél-koreai internetes közösség figyelmét keltette fel, a legismertebb internetes videóportálon megjelenő smink-és divat videóival.

A modell két évvel ezelőtt költözött Japánba, miután egy japán modell cégtől munka ajánlatot kapott, ugyanis a cégnek feltűnt, hogy videóinak nézettsége túllépte a 10 milliót is.

Különösen a „doll-like” (baba külső) témájú videók kelthetik fel a néző figyelmét, melyben láthatjuk hogyan sminkeli magát teljesen élethű Barbivá. A fent említett videók magukért beszélnek.

KATT IDE

Jelenleg úgy tűnik Dakota egy következő lépést tett karrierje érdekében, hogy exkluzív modellje legyen a Popteen Magazinnak, ami egy havi divatmagazin, mely rendkívül népszerű Japánban, Thaiföldön, és Taiwanon is.

A debütáló fotózása után a tinimodellel készített rövid interjú során elmondta, hogyan készíti el frizuráját, sminkjét, illetve beszélgettek arról, hogy mit remél a magazinban való közreműködéstől.

Modell karrierje mellett persze folytatja az online videók készítését, japán nyelven, angol felirattal.

Legyen ez egy tanács a fiataloknak, hogyha elég youtube videót készítetek, akár japán divatikonná is válthattok. Ha azon gondolkoztok, hogy a floridai tini hogyan tanult meg beszélni és írni japánul, akkor lerántjuk a leplet. Ahogy a legtöbb mai fiatal, japán animációs filmből, animéből.

Szóval mikor azzal vádolunk meg valakit, vagy vádolnak meg minket, hogy túl sok „mesét” nézünk, gondoljuk azt, hogy csupán a jövőnket egyengetjük vele.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez