Jackie Chan koreai sztárokkal ünnepelt

Jackie Chan többek között koreai sztárokat hívott meg 60. születésnapjára. A hongkongi színész április 7-én ünnepelte 60. születésnapját. A partira a világ minden tájáról érkeztek hírességek.

 

 

 

 Születésnapjának előestéjén, vasárnap pekingi koncerttel kezdődött a „Részeges Karatemester”, a „Rendőrsztori” és a „Csúcsformában” sztárjának partija, mely öt napig tart Pekingben, Sanghajban és HongKongban.

Jackie több mint ezer filmcsillagot és filmrajongót hívott meg az ünnepségre. Mintegy 30 koreai híresség is meghívást kapott, többek között a színésznő Kim Hee-sun, a színész Lee Byung-hun, Lee Seung-gi és a K-pop fiú banda, az EXO tagjai.

A színésznő Kim Hee-sun (a képen balra) a pekingi ünnepségen mondott beszédet vasárnap.

Mikor Jackie meghallotta, hogy Kim az aktuális filmjének forgatása miatt túl elfoglalt ahhoz, hogy elmenjen a partira, elküldte 35 millió won értékű privát repülőjét, hogy az felvegye a színésznőt. A páros együtt szerepelt a „Mítosz” című filmben, 2005-ben.

Az Ediya Coffee vezérigazgatója Moon Chang-ki, aki szintén a pekingi ünnepségen vett részt később így fogalmazott: “Én már a sok eseményen voltam életemben, de még soha nem láttam ilyen széles skálán mozgó születésnapi partit.”

Egy aukció keretein belül emléktárgyakat és egyéb dolgokat értékesítettek, az összegyűlt 13 millió wont a globális filmipar megsegítésére fordítják.

Chan kedden Sanghajba repült, ahol részt vett a JC Film Gallery megnyitóján, mely filmmúzeumot ő maga alapított.

Kétségtelen, hogy Jackie nemzetközi sztár, aki nagyon szereti az embereket, így nem véletlen, hogy több mint ezren szerepeltek a meghívottak listáján. Az is tény, hogy Jackie-t is nagyon sokan szeretik, hiszen rengetegen tiszteletüket tették az eseményen. Jackie barátságos, jóindulatú, közvetlen személyisége úgy tűnik jó hatással van az emberekre, munkássága kapcsán pedig szinte mindenhol tisztelet övezi.

Isten éltesse sokáig!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez