3 szépészeti elektronika, amitől a japánok cukik

A japán elektronikai ipar világszinten csúcsminőséget és széles választékot képvisel. A szépészeti elektronikarészleg legfőbb erősségei az önszépítő kezelések, a fejbőr maszírozók és az ion hajszárítók. Olyan széles a választék… Mit érdemes megvenni?

 

 

 

 

 

A Panasonic széria top 3 szépészeti termékét fogjuk bemutatni, amit ki is próbálhat, mielőtt megvenné. A nők imádni fogják ezeket az eszközöket ajándékként, szóval a férfiaknak is érdemes rájuk vetni egy pillantást!.

A szépészeti elektronikai eszközök az otthoni elektronikák egy különleges fajtái, melyek ápolják az arcunkat, hajunkat és a testünket.

Példaként a Panasonic “Nano-care” hajszárító nem csak szárít, vagy levegőt fúj. Ez a hajszárító egy nano-iónikus szellőt hoz létre, amely helyreállítja a haj és fejbőr nedvességének egyensúlyát. Amellett, hogy erősebbé teszi a haját a fésülés alatt keletkező sérüléstől, ez a hajszárító egy jó példája a szépészeti elektronikáknak, amely +A szépészeti funkciókkal rendelkezik.

[1] Arcápolás/Gőzölő: Nano-ionikus ápoló EH-SA93

panasonic2fwefsefsdf

Ez a szépség széria egyik leghíresebb darabja. A gőzölő lehetővé teszi, hogy saját otthonában részesüljön szépészeti kezelésben. A “nano-ionikus” platina gőzölő mélyen hidratálja a bőrét, amely közel professzionális arcápolást biztosít, melyet lehetetlen lenne elérni szimpla maszírozással. Ezért is jelölték a gőzölőt minden ismertetésben tökéletes minőségűnek.

“A gőzölő olyan érzést nyújt, mintha a mennyekben járnék, nem tudnék élni nélküle.”- írják a használók. Tökéletes a smink eltüntetésére.

1. Tegyen vizet a tartályba

2. Válasszon ki egy kezelést (Bőrtisztítás/Nyújtás, rugalmasság, stb.)

3. Élvezze a kezelést

Ajánlott ár: 39800 jen

[2] Haj-és fejbőrápolás (Szalon típus) EH-HE95

fsfsdfsdfsdpnaasoniscv

Ez a fejmaszírozó készülék apró kis kefékkel rendelkezik, amelyek különböző irányokban mozognak, amíg maszírozzák a teljes fejbőrt. Olyan érzést nyújt, mintha egy szépségszalonban ülne egy gyógyfürdőben.

Az arc és a fejbőr egy bőrnek számít, tehát megemelkedést tapasztalhat az arcbőr felületén. Ahogy a fejbőr széppé és tisztává válik, a haja elegendő tápanyagot fog kapni, amelytől haja erőssé és egészségessé válik, így nem fog kihullani.

Hallják ezt férfiak? Hatékony a hajhullás megelőzésében.

1. Szokás szerinti sampon

2. Válasszon ki egy kezelést

3. Had végezze a gép a dolgát és maszírozza át a teljes fejbőrét

Ajánlott ár: 14800 jen

[3] Arc-és szemápolás

panasonic6fsefsrefwsefsdfs

Ez a szemápoló eszköz a forró gőz és a finom maszírozás egy kombinációja a fáradt szemekre. Csak tegye fel és dőljön hátra, olyan jó érzés fogja eltölteni, hogy hamarabb elalszik, mint észre venné. A következő napon szemei teljesen hidratáltak lesznek és úgy fogja érezni, mintha újak lennének. A készüléket magával viheti tengerentúli utazásokra, vagy repülőgépre, mivel feszültség nélkül is működik.

1. Vizezze be a tányért és távolítsa el a felesleget

2. Tegye a tányért a helyére és kapcsolja be

3. Állítsa be a hőmérsékletet és a masszázs sebességét

Ajánlot ár: 14800 jen

Próbálja ki az Ikebukuro CLUXTA-ban

P1010183-1024x768sdfsedsefsdfsd

Sajnos a szépészeti elektronikák nem olcsóak. Szeretné kipróbálni mielőtt megvásárolná?

A CLUXTA-ban, a legújabb Panasonic elektronikai üzletben 300jen/óráért használhatja az eszközöket és Kao kozmetikákat. A CLUXTA egy teljes szépészeti csarnok, komplett próbafülkékkel és helyiségekkel, kifejezetten nők számára.

“A gőzölő használata további 200-600 jen.”

P1010185-1024x768fsefsesefse

Vegye meg Ikebukuroban, a Yamada Denki LABI1-ben

P1010156-1024x768efsedfsdsxcx

Ha úgy dönt, hogy szeretne megvásárolni egy terméket, menjen a Yamada Denki LABI1 elektronikai üzletbe, mindössze 5 percnyi sétára a CLUXTA-tól. A szépészeti osztály hatalmas és a személyzet angolul és kínaiul beszélő tagjai mindig a várásrló rendelkezésére állnak.

P1010167-1024x768efsdcscyxvx

P1010161-1024x768fsefsedererzjghn

Japán fejlődő szépségeszközei

Japán szépészeti eszközei lehetővé teszik mindenki számára, hogy könnyedén, professzionálisan, olyan eszközöket használjon, melyekkel csak szépségszalonokban találkozhatna. Az új termékeket egymás után állítják elő: szájápolás és a hordozható szépségeszközök következnek a sorban (olyan termékek, melyek a táskájában, könnyedén elférnek).

Korábban már fogalakoztunk ezzel a témával, így talán mindenkinek egyre egyértelműbb, hogy Japánban mennyire komolyan veszik a szépségápolást, melyet egyre inkább elvégezhetnek a hölgyek otthon is, már-már professzionális szinten.

Ford.:R. Norbert

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez