Szupergyors brit vízum kínaiaknak- Méregdrágán

24 órán belül brit vízumot lehet szerezni ezentúl Pekingben, Sanghajban és Kantonban. Az ára 683 font, vagyis 1146 dollár. Csekélység.

 

 

 

 

 

 

Mindenki kaphat ilyen szupergyors vízumot? Szó sincs róla. Olyan kínaiak folyamodhatnak ezért a vízumért, akik az elmúlt öt évben már jártak Nagy-Britanniában, vagy valamelyik másik, a schengeni övezethez tartozó országban, például Magyarországon.

Ezenkívül elfogadja még a brit nagykövetség olyan kínaiak vízumkérelmét is, akik az elmúlt öt évben látogatást tettek az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, vagy Új-Zélandon.

Kikre számít a brit nagykövetség és a sanghaji, valamint a kantoni konzulátus?

Turistákra, akik az utolsó percben döntöttek az utazás mellett és nincs idejük várni. Üzletemberekre, akiknek sürgős üzleti ügyük van Londonban, vagy másutt Európában. Hasonló szupergyors vízum ugyanis jelenleg csak a briteknél szerezhető. A franciák 48 órára vállalják ugyanezt. Tajvan és Thaiföld a nyári turistaszezon idejére bevezetett egy 36 órás gyors vízumszolgáltatást, de ez ideiglenes.

Nagy-Britannia viszont véglegesen bevezette a szupergyors vízumot, melyet az arra jogosult kínai polgárok 24 órán belül megkaphatnak, csekély 1146 dollárért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez