Malaysia Airlines: végrendelet vetélkedő

“Halála előtt foglalja össze 500 szóban: mit szeretne még tenni az életben?” Erre buzdított egy vetélkedő Ausztráliában és Új Zélandon. A Malaysia Airlines ingyen utazást biztosított a végrendelet vetélkedő győzteseinek.

 

 

 

 

537 ember halt meg, illetve tűnt el az idén, amikor a Malaysia Airlines elveszítette két Boeing gépét, teli utasokkal. Az egyik gép Kuala Lumpurból tartott Pekingbe, máig is keresik. A másikat lelőtték Ukrajna felett.

A malajziai légitársaság a csőd szélén: 6 ezer munkatársat el kellett bocsátaniuk, mert senki sem akar velük repülni. Sok légikísérő maga lépett ki. A Malaysia Airlines ezért vetélkedőket rendez, hogy felhívja az utasok figyelmét, most igen előnyös árakon.

My ultimate bucket list (Bakancslista, vagy végrendelet)- ez volt a vetélkedő címe. 500 szóban kellett megírni, hogy mit várunk még az élettől? Az ötlet kissé morbidnak tűnik, de a légitársaság vezetői nem így érezték. Elindították a kampányt és csak a reakciókat látva állították le azt.

Az utazó közönség ugyanis azt érezte, hogy gúnyolódnak a halottakon és csúfot űznek azokból, akik ezek után is a Malaysia Airlines-t választják.

“Ha velük repülünk, akkor jobb, ha mindjárt meg is írjuk a végrendeletünket?!”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez