Kivégzik a gyerekgyilkos kannibált Indiában

19 gyereket és fiatal lányt tett el láb alól a “Rémségek házának” szolgája Delhi közelében. A bíróságon bevallotta, hogy megerőszakolta és feldarabolta az áldozatait, majd evett a húsukból.

 

 

 

 

 

Első fokon a “Rémségek házának” urát is elítélte a bíróság, de őt később felmentették. Ügyvédei szerint ő nem tudott arról, hogy mit művel a ház szolgája.

A fő vádlott bevallotta, hogy csokoládé és cukorka ígérgetésével csábította a gyerekeket és a fiatal lányokat a házba. Ott megerőszakolta, majd feldarabolta őket. Sok áldozattal azok halála után létesített nemi kapcsolatot, végül az áldozatok egy részét megette. A rendőrség sok emberi végtagot talált különböző zsákokban.

Hogyhogy korábban nem vették észre ennyi gyerek és fiatal lány eltűnését? Mit csinált a rendőrség? A hatóságok azzal védekeztek, hogy azért nem kezdtek el előbb nyomozni, mert az áldozatok a legszegényebb néprétegekhez tartoztak, sok volt közöttük az utcagyerek. Így az eltűnésüket nem jelentette senki sem. Végül a perben egy 14 éves lány meggyilkolása miatt ítélték halálra a szolgát, a többi esetet ugyanis a hatóságok nem tudták megfelelően bizonyítani. Az emberi maradványok azonosítása ugyanis nem sikerült.

A szolga fellebbezett, mert tudta, hogy Indiában nagyon ritkán hajtanak végre halálos ítéletet. Tévedett. A hatóságok bejelentették, hogy szeptember 12-én felakasztják a gyerekeket gyilkoló kannibált. Indiában nagyon ritkán hajtanak végre halálos ítéletet. Nemrég engedtek ki például a börtönből olyan tamil terroristákat, akik részt vettek Radzsiv Gandhi miniszterelnök meggyilkolásában 1991-ben. Halálra ítélték őket, de az ítéletet nem hajtották végre, hanem 30 éves börtönbüntetésre módosították, aztán – jó magaviselet címen- a kormányfő gyilkosai szabadlábra kerültek 23 év után.

Két kivégzés mégis volt az elmúlt években. 2012-ben felakasztották a Mumbai-i terrorakció egyetlen életben maradt tagját. 2008-ban egy iszlamista kommandó csaknem 200 embert ölt meg Mumbaiban. Egy másik terroristát is felkötöttek, ő az indiai parlament ellen hajtott végre merényletet. Ebbe a sorba illeszkedik be a gyerekgyilkos kannibál, aki 19 embert tett el láb alól, akiket részben el is fogyasztott.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez