Bikinis légiutas-kísérők Vietnamban

Amikor reklámról van szó, a légitársaságok mindenfélét bevetnek annak érdekében, hogy a az olcsón utazni vágyók ne sokáig keresgéljenek, ha arról van szó.

 

 

 

 

 

 

 Egy ázsiai cég szakított a hagyományokkal és egyszerű ajánlatok helyett egy teljesen más elképzeléssel próbálkozik. A légiutas-kísérőkkel próbálják „vonzóbbá” tenni szolgáltatásaikat.

A VietJet nevű légitársaság felkért 10 lányt, hogy a társaság színeiben (piros és sárga), bikiniben pózoljanak az új promóciós anyagokon.

A képek természetesen megjelentek a facebook-on is, melyeken látható, hogy a személyzet a folyosókon csábosan sétálgat, nyitogatják a szekrényeket, lejönnek a lépcsőn, majd járnak egyet a kifutón.

A fotókat a fehérnemű modell Ngoc Trinh rakta fel a facebookra, aki maga is a kampány szereplője volt.

Végül persze máshogy döntöttek. Miután végeztek a forgatással, a vietnami cég bejelentette, hogy nem mégsem fogják használni a képeket a hivatalos kampányhoz.

A VietJet ugyanis már korábban is bajba került pikáns reklámjai miatt.

Két évvel ezelőtt a cégnek 611 font bírságot kellett fizetnie a reklám miatt, amiben a légiutas-kísérők lenge Hawaii ruhában táncoltak, szintén bikiniben. Lent látható a videó.

vietjet3 mos 092614113503

Nos, hogy a légitársaság szeretné-e használni a képeket, vagy sem, most már mindegy, hiszen már kiszivárgott. Már így is felhívták magukra a figyelmet.

Ön örülne, ha bikiniben lennének a légiutas-kísérők, mikor utazik?

{youtube}d1Ia1fLc8hw{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez