Feldarabolta és megette kínai szexpartnerét a kanadai kannibál

“Nem vagyok bűnös”- vallotta a 32 éves Luka Rocco Magnotta, aki feldarabolta és részben elfogyasztotta kínai barátját Kanadában. Áldozatának testrészeit elküldte Kanada vezető pártjainak.

 

 

 

 

 

A 33 éves kínai Lin Jun tanulmányokat folytatott Montrealban, közben homoszexuális kapcsolatot tartott fenn Luka Rocco Magnotta-val, aki pornószínészként kereste kenyerét.

A viszony valamiért eldurvult, és a kanadai férfi megölte, majd feldarabolta kínai partnerét. Később evett a húsából. A kínai férfi kezét és lábát elküldte Kanada vezető pártjainak a parlamentbe, Ottawaba. A kínai férfi fejét egy parkban találták meg.

Országos hajtóvadászat kezdődött Kanadában, de a tettes akkor már messze járt. Európában mulattata az időt. Franciaországban melegbárokat látogatott, végül Berlinben tartóztatták le. A nemzetközi elfogatóparancs értelmében kiadták Kanadának. Pere most kezdődött.

A maximális büntetés életfogytiglani börtön, Kanadában ugyanis nincs halálbüntetés. A kannibál nem érzi bűnösnek magát. Ügyvédei arra hivatkoznak, hogy ügyfelük nem normális. Kiderül, hogy a bíróság kinek ad igazat: a kanadai kannibálnak, vagy a feldarabolt kínai férfi családjának?

Kanadában többezer kínai fiatal tanul, ezért a kannibál pert nagy érdeklődés kíséri, mert Kínában is figyelik, hogy vajon hogy működik az igazságszolgáltatás abban az országban, ahova a gyerekeiket küldik tanulni?

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez