Uganda: Bobby komolyan veszi a Brazilok elleni focimérkőzést

Kampala – A daruk edzője Bobby Williamson azt nyilatkozta, hogy ezen a hétvégén megrendezett találkozó több lesz, mint egy társaságkedvelő mérkőzés.

Az 1994-es brazíliai csapat, amelyik győzött az Egyesült Államokban megrendezett futball Világbajnokságon nem fog egy könnyű sétát tenni a parkban, amikor szombaton szembenéznek az Ugandai Darukkal a Mandela Nemzeti Sport Stadionban, Namboole-ban, nyilatkozta az Ugandai válogatott-edző.

 

„Nem fogjuk tétlenül nézni, ahogyan bemutatják mutatványos készségűiket. Bárki, aki a pályára lép, versenyeznie és játszania kell, hogy győzzön, mondta a tegnapi tréning után Williamson.

 

Az Alem csapat, ahogy őket ismerik, tartalmazz híres neveket, mint Emerson Perreira, 2004 és 1994-es világbajnokság-nyertesei és Paulo Sergio aki irányítani fogja a csapatot. A többiek Bebeto, Giovanni, Ze Carlos, és Silvao, Violák, Ricardo Rocha, Rai, Muller, Gilmar, Jorginho, Mauro Silva, és Mazinho.

 

„Az emberek fizetni fognak, hogy nézzék őket, ezért nekünk professzionálisan kell hozzáállni a mérkőzéshez, hogy adjuk magunkat, mert mostanában a csapatnak nincs túl sok lehetősége, hogy játsszon.

 


Forrás: AHU – A-O D.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez