Az üzletasszony halála Nigériában

Nigéria, Lagosz – Helikopter szerencsétlenségben meghalt Nigéria egyik legsikeresebb üzletasszonya. A gép az ország dél-nyugati régiójában zuhant le. A balesetben hárman meghaltak – jelentették a helyi hatóságok.

Josephine Oluwadamilola Kuteyi helikoptert bérelt Lagoszban, hogy a Kaware tartományban található Ilorinba utazzon. A gépet egy filippínó pilóta vezette, a fedélzeten Kuteyi és személyi asszisztense utazott. Mindhárman életüket vesztették, amikor egy hegyvidékes területen lezuhant a helikopter. A hatóságok elmondták, hogy a szerencsétlenség Ide-Odan közelében történt Osun tartományban, amely 115km-re van Ilorintól. A baleset körülményei még ismeretlenek. A helyiek segítették a mentési munkálatokat, de a helikoptert csak hat órával a lezuhanása után sikerült megtalálni.

Kuteyi sikeres vállalkozó volt Nigériában. Azért utazott Illorinba, mert üzleti érdekeltségei voltak a városban. Főleg ingatlanértékesítéssel és kereskedelemmel foglalkozott. Egyebek között a cukorimporttal foglalkozó Josepfam Csoport vezetője volt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez