Robert de Niro a szállodakirály

Üzleti partnerei New York legnagyobb vállalkozói közé tartoznak, akiknek vagyonát 2 milliárd dollárra becsülik. Robert de Niro is tulajdonos egy hotelben, de tanácsai azok, melyek aranyat érnek.

Az élelmes New York-i vállalkozók megvették például a Cecil hotelt Los Angelesben. Ők nem voltak nagyon ismerősek Kaliforniában, Robert de Niro viszont igen. A Cecil szállodát Hollywood tette híressé: ott lakott ugyanis több sorozatgyilkos és híres öngyilkos jelölt. Ilyen apróságok sokat jelentenek a szálloda hírneve szempontjából.

A hollywoodi sztár a Greenwhich hotel társtulajdonosa New Yorkban. “Minden részletet megbeszéltünk. A szoba belsőket is. Az uszoda japán díszítését én javasoltam” – nyilatkozta Robert de Niro a Bloomberg hírügynökségnek.
Amely bemutatja Ira Drukier és Richard Brown szálloda birodalmát, amely unikum hiszen minden pénztárca számára tudnak valamit kínálni New Yorkban. Ott vannak a drága luxus szállodák, de azután igen népszerűek a butik hotelek is Manhattanben, melyek már megfizethetőek. És kínálják a Pod hoteleket is, melyekben egy éjszaka 200 dollár alatt van. A szálloda biznisz virágzik hiszen mindenki látni akarja New Yorkot egy életben legalább egyszer. De Robert de Niro és üzleti partnerei terjeszkedni is akarnak: Los Angeles és a Cecil szálloda csak az első lépés volt. “Olyan hotelt akarunk csinálni egy másik városban is mint a Greenwhich New Yorkban. Csak még meg kell találnunk hozzá a várost” – nyilatkozta Robert de Niro a Bloomberg hírügynökségnek.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez