Jótékonysági teniszverseny – a Magyar Afrika Társaság támogatására

A Búsuló Juhász étteremben tartották a XIX. Regő Páros Teniszkupa sajtótájékoztatóját. Az idei rendezvény május 30-án, a Park Teniszklubban lesz. A korábbi évekhez hasonlóan az idei kupa célja is az, hogy hozzájáruljon a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, a résztvevők közt minden oldal képviselteti magát.

A főszervezői posztot az idei évtől Megay Róbert Péter vette át Regőci Attilától, a verseny fővédnöke pedig Dr. Stumpf István alkotmánybíró lesz.

A vándorserlegért nyolc pályán harminckét páros verseng majd. Többek között Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Fazekas Szabolcs az Európai Számvevőszék tagja, Érsek-Csanádi László a Porsche Hungaria általános igazgatója , Horváth István ny. nagykövet és Dzsudzsák Balázs labdarúgó is pályára lép.

Az egész napos versenyt este jótékonysági gála követi, melyet a Danubius Grand Hotel Margitsziget Széchenyi termében tartanak. A nívós programban fellép többek közt Radics Gigi és az Irigy Hónaljmirigy is. A tombolából és a borárverésből befolyt összeggel a szervezők a Magyar Afrika Társaságot támogatják.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez