Várakozás helyett a nővért rugdosta

Nyilvánvalóan ideges és feszült az ember, amikor sokat kell várnia arra, hogy a kórházban végre vele, vagy szerettével foglalkozzanak. Ez így van Kínában is. Persze van, aki a feszültséget úgy vezeti le, hogy hátba rúgja a nővért.

A legfontosabb dolog ilyenkor, hogy míg az ember várakozik tiszta fejjel gondolkozzon, és a türelmetlenségét megpróbálja valamivel levezetni. Járkálás, mély lélegzetvétel stb. Vagy van az a furcsa megoldás, amit egy Kínai férfi alkalmazott. Megpróbálta meggyőzni a nővért arról, hogy neki előbb sorra kell kerülnie, és amikor ez nem sikerült: megrugdosta.

Zhahai város lakossága több mint 1,5 millió, ami a Xiangzhou körzettel együtt egy gazdasági és politikai központ, így érthető ha egy adott szociális szolgáltatást igen sokan próbálnak igénybe venni egy nap. Tehát amikor ez a férfi besétált a sürgősségire, kezében lázas gyermekével, nem kellett volna meglepődnie azon, hogy más betegek is vannak a kórházban. Amikor egy nővér arra sétált, megpróbálta tájékoztatni őt arról, hogy mi baja van gyermekének. Erre válaszul a nővér a fiú fejére helyezte a kezét, hogy gyorsan felmérje mennyire súlyos az eset. Megállapította, hogy a gyermek állapota nem kritikus annyira, hogy az indokolja a sürgős orvosi ellátást, azok elé kerülve, akik szintén régóta várnak.

Az apa azonban nem gondolkozott, és túl lépett egy határt. Amikor a nővér elfordult, hogy folytassa feladatait, a férfi erőteljesen deréktájon rúgta. A nővér a biztonsági kamera képéből is kirepült. Nem sokkal később azonban már újra látható, készen állva arra, hogy viszonozza a szívességet. Kisebb verekedés alakult ki, aminek legnagyobb szenvedőalanya az ártatlan beteg gyerek volt. Az egyik várakozó a nő segítségére sietett, sőt egy orvos is kijött az irodájából, hogy segítsen. A történet vége az lett, hogy a férfi távozott a kórházból, fia nem kapott kezelést.

A videó közben nagyon sokakat felháborított az interneten, bár olyan is akadt, aki a nagyon rossz minőségű kórházi ellátási rendszert okolta az egészért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez