A csomagtartóban volt kénytelen aludni a légiutas-kísérő

Egy kínai légitársaságnál a kollégáik terrorizálják a légiutas-kísérőket, ezért arra kényszerülnek, hogy az ülések felett, a csomagtartóban aludjanak – derül ki egy nemrég megjelent fotóból.

A dél-kínai légitársaság megígérte, hogy véget vet az alkalmazottak megfélemlítésének, miután az egyik új légiutas-kísérő kénytelen volt a csomagtartóban aludni. A Kunming Airlines nyilatkozatában az szerepel, hogy minden erejükkel véget vetnek a stewardessek terrorizálásnak, miután az interneten futótűzként terjedt el a kép az új alkalmazottról. A fotót a WeChat közösségi oldalon tették közzé.

2D540FF000000578-0-image-a-5_1444653312106

A kép melletti szövegben a feltöltő azt állította, hogy szinte az összes légiutas-kísérő ilyen módon alszik, mert a személyzet többi tagja folyamatosan szekálja őket, miután lejárt 30-50 órás műszakjuk. A Kunming Airlines azt állította, hogy a dolog a tudta nélkül zajlott, a cég soha nem kapott egyetlen panaszt sem. Hozzáteszi, hogy a megfélemlítés a stewardessek munkaidején kívül történt, és soha nem érintette a járatok biztonságát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez