Benézett egy filmforgatást, és majdnem lelőtt egy színészt egy katona

Oroszországban egy tévés forgatócsoport valószínűleg örökre megtanulta, hogy a jó színészi játék halálos is lehet. Egy filmhez éppen túszejtő jelenetet forgattak, amikor közbeavatkozott egy katona.

Majdnem tragédiába torkollott egy tévésorozat új epizódjának forgatása Moszkvában. Egy néhány hónappal ezelőtt valóban megtörtént túszejtő akciót játszottak újra. Rendőrnek öltözött színészek álltak szemben egy férfival, aki fegyvert tartott egy lány fejéhez. A rendőrök alulmaradtak, éppen a földre tették a fegyvereiket, hogy a terrorista ne lője le a nőt.

Ekkor azonban a közelben egy katona a posztjáról meglátta a jelenetet. Azt hitte, hogy a valósággal néz farkasszemet, és pillanatok alatt úgy döntött, hogy beveti magát. Mielőtt a stábból bárki is felfoghatta volna, hogy mi történik, már rá is ugrott a “túszejtőre”, Pavel Prilucsnijra, elvette a fegyverét, majd egy jól irányzott mozdulattal a földre is küldte a színészt. Mindezt a többi szereplő tágra nyílt szeme előtt.

A katona aztán a saját fegyveréhez kapott, de akkor két színész és néhány stábtag már őt fogta le. Végül sikerült meggyőzniük arról, hogy megrendezett jelenetbe avatkozott bele. Akárhogy is, a tévéadó, amelyik a sorozatot jegyzi, nagyon komolyan vette a történteket. Azt szűrte le belőle, hogy a korábbinál jóval ütősebb biztonsági intézkedésekre van szükség az ilyen forgatások helyszínén. Nem sokon múlt ugyanis a túszejtőt megtestesítő színész élete.

Mindazonáltal a bátor katonát igazi hősként ünnepli az orosz közösségi média. Sokan azt sürgetik, hogy tüntessék ki.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez