Mit csinált és mennyiért a stewardess a mosdóban?

Átvágás vagy valóság? Korábban többen tényként kezelték, hogy egész vagyonra tett szert az egyik arab légitársaság thai légiutas-kísérője azzal, hogy pénzért szexelt a gép mosdójában utasokkal. Most azonban kétségek támadtak a sztorit illetően.

A hírt a brit bulvárlap, a Daily Mail szellőztette meg. Azt állította, hogy az egyik közel-keleti légitársaság járatain dolgozó távol-keleti lány két év alatt 1 millió dollárt gyűjtött össze a szolgáltatásaiért. Egy olyan forrást idézett, aki szerinte az egyik szaúdi híroldalnak, a Szadának beszélt erről. Igen ám, csakhogy kiderült: tényleg van ugyan ilyen site, de szudáni, és sporttal foglalkozik. És semmi ilyesmiről nem írt.

A “forrás” szerint a stewardess elismerte, hogy sok utassal töltött hosszabb-rövidebb pásztorórát a mosdóban, főleg a hosszabb járatokon, például az Arab-öböl és Amerika között. Jóllehet az érintett légitársaságot nem nevezték meg, azt írták, hogy a lányt időközben kirúgta a munkáltatója.

Ugyanez a sztori szerepelt már a Rai al Yawm arab híroldalon is, úgy másfél héttel ezelőtt. Ott azt állították, hogy a légiutas-kísérő a Gulf Air-nél dolgozott, és 2 ezer dolláronként szedte össze az egymilliót. Ennyi volt a tarifája. Ami azt jelentené, hogy két év alatt 500 ügyfélnek kellett örömöt szereznie repülés közben.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez