Mérges kígyót rejteget a nadrágjában a természetgyógyász (videóval)

A 42 éves férfit rendőrök tartóztatták le, miután kocsijával elütött egy nőt. A rendőrök az őrsön vették észre, hogy a természetgyógyászként dolgozó férfi egy kígyót rejtegetett a nadrágja zsebében.

A zambiai Daily Nation napilapnak sikerült kideríteni, hogy a videón szereplő férfit Rabson Mkandwirének hívják, közismertebb nevén Dr. Simbazako.  A 42 éves kamuorvost egy közúti balesett miatt tartóztatták le a rendőrök. A férfi miután elütött egy nőt, megált segíteni rajta, de nem sokkal később helyi járókelők vették körbe, aki ezután átadták őt a rendőröknek. A rendőrök az őrsön vették észre, hogy a férfi ruhája alól egy kígyó csusszan ki, amit ezután megpróbált a nadrágja zsebébe tuszkolni. Később az is kiderült, hogy a férfi által elütött nőt is megharapta a kígyó.

A 42 éves természetgyógyász azt mondta, hogy a magánál tartott csúszómászó egy „spirituális” kígyó, amit még nagypapájától kapott 1993-ban. „Ez a kígyó soha nem fog meghalni” – mondta a férfi, aki azt is elárulta, hogy nagypapája azért adta neki a kígyót, hogy védelmezze őt a gonosz szellemektől.

A rendőrség ezek után rögtön értesítette a zambiai vadvédelmi szolgálatot (ZAWA) munkatársait, akik azonnal elkobozták a kígyót a férfitól. Később kiderült, hogy a kígyó egy rendkívül veszélyes feketenyakú köpködőkobra volt, amelynek mérge halálos. A ZAWA azt is kiderítette, hogy a 42 éves férfinak nem volt engedélye, ilyen állat tartásához, ezért feljelentették őt. Mkandwire azonban jelezte, hogy a kígyó úgyis visszafog térni hozzá, mivel ez egy különleges állat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez