Most már mi is bemehetünk a 7 csillagos Burdzs al-Arabba – indul a virtuális túra

Jumeirah Inside. Így hívják a belépőnket a világ első számú, 7 csillagos szállodájába. Ez egy virtuális platform, 360 fokos videóval és fotókkal. Nemcsak szobát foglalhatunk rajta keresztül, de be is járhatjuk a dubaji hotelt, és felfedezhetjük rejtett kincseit.

Ha a való világban be akarunk jutni a 7 csillagos szállodába, akkor a farmert  felejtsük el. Csak elegánsan léphetjük át a bejáratot, már ha jó előre foglaltunk időpontot. Nem kevés pénzért. És minél feljebb akarunk jutni, annál mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk.

Most viszont akár pizsamában is bejuthatunk, ingyen. A projektet a Google-lel közösen jegyzi a Jumeirah csoport, a dubaji székhelyű luxushotel-cég. A videón életre kel 3D-ben a torony, és még némi interaktív tevékenységre is lehetőség nyílik a virtuális túrán. Öt nyelven, angolul, arabul, németül, oroszul és – mandarinul.

Eljuthatunk például a királyi lakosztályba, körbekémlelhetünk és felfedezhetjük Dubajt az igazán exkluzív helikopter-leszállóhelyről a tetőn, megmártózhatunk a Talise Spa medencéjében, felfedezhetjük az átrium vibráló színeit és játékos szökőkútjait, vízeséseit.

Aztán jöhet a dubaji székhelyű nemzetközi lánc többi luxusszállója, szerte a világon. Indulhatunk?

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez