Karácsonyi meglepetés: iszlám imát játszottak a fa alatt a játékok

Az Amazon webáruház sok vásárlója kiakadt az idén. A karácsonyra rendelt játékrepülő nem egészen olyan volt, amint amilyenre számítottak.

Mérges bejegyzések érkeztek az Amazon oldalára karácsony után. A vevők arra panaszkodtak, hogy az ajándékba vásárolt játék F-16-osok nem úgy viselkedtek, mint egy normális mini vadászgép: iszlám imát hallattak a lökhajtásos repülők hangja helyett. Konkrétan egy mekkai zarándoklati imát, amint azt a KING-TV Nadeem Isrartól, a Washington állambeli Whatcom megye Iszlám Társaságának elnökétől megtudta.

A tévéállomás akkor járt utána a dolognak, amikor egy hároméves helyi kisfiú nagybátyja felhívta őket. Azt mondta: “Betettük az elemet, és nem az történt, amire számítottunk. Tisztelem a vallásokat, de azért ennek nincs helye egy gyerekjátékban.”

A már idézett Nadeem Israr sem boldog. Azt mondja: rossz, nagyon rossz, ami történt.

Az Amazon a gyártót okolja, azt mondja, jópár játékkal történhetett ugyanez. És tényleg: sok bosszús vásárló jelentkezett. És sokaknak a szélsőségesség ugrott be elsőnek az imától. “Biztonságos helyre vittem a játékot, le a pincébe, óvatosan kiszedtem az elemet, kicsavartam néhány csavart, és alaposan megnéztem a belsejét, hogy nincs-e benne semtec vagy valami más robbanószer” – írta az egyikük.

Hogy a szuperolcsó játékszer honnét érkezett Amerikába, arról nincs hír.

Amazonn1  
Amazonn2

Amazonn3

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez