20 év korkülönbség: újra férjhez ment Putyin exneje

Hosszas pletykák és találgatás után vallották be 2013 júniusában Putyinék, hogy elváltak. Hasonlóan talányos előzmények után derült most ki, hogy az orosz elnök exneje újra férjhez ment.

Ljudmila Alekszandrovna tavaly februárban kapott új személyi igazolványt, melyben már nem a Putyina, hanem az Ocseretnaja vezetéknév szerepel – írta még január 19-én a sobesednik.ru hírportál tulajdonjogi dokumentumok alapján.

Egész biztos, hogy Putyin elnök volt feleségéről van itt szó – robbantotta ma a hírt Georgij Alburov korrupcióellenes aktivista. Vagyis a most 58 éves nő jelenleg a nála 21 évvel fiatalabb Artur Ocseretnij felesége.

Nem feltétlenül a korkülönbség, nem is a ritka bulvár gyöngyszem (Vlagyimir Putyin kínosan óvja a nyilvánosságtól magánéletét) miatt terjed futótűzként a neten ez az információ.

thumb_dsc_3096_1024

Sokaknak a tulajdonjogi dokumentum az érdekes. Ebben az a szentpétervári lakás a főszereplő, amelyet 1995-től birtokolnak Putyinék. Amikor 1997-ben átköltöztek Moszkvába, Ljudmila anyja nevére írták az ingatlant. Annak tavalyi halála után Ljudmila húga lett a tulajdonos, szeptembertől pedig már ő maga, Ljudmila Ocseretnaja néven.

Na de ki a szerencsés fiatalember? Ki nyerte el az egykori orosz first lady kezét? Artur Ocseretnij egy olyan kommunikációs céget vezet (Center for Development of Interpersonal Communications), amelynek Ljudmila Alekszandrovna a patrónusa, és amelynek a megrendelői között ott van a Gazprom és az Egységes Oroszország párt is. Az előbbi a legnagyobb orosz gázvállalat, az utóbbi Putyin elnök pártja.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez