Így keres milliókat a neten ez a 18 éves orosz lány

Sokan játszanak élő adásban a neten, de csak keveseknek sikerül így komolyabb összegeket gyűjetni. Sztrimersa Karina is a szerencsések közé tartozik. Vajon mi lehet a titka?

A fenti videót látva nem igazán érthető, miért nézték meg ezt a borzalmas karaokét majdnem négyszázezren. A rejtélyt három dolog magyarázhatja. Karina, a 18 éves vlogger, nagyon jól adja a buta nyafkát videóiban. Erre macska fülekkel, cicaszemekkel és a hangjával is erősen rájátszik. A Youtube-on 185.000-en, az Instagram-on már majdnem 87.000-en követik.

Ezzel a sztereotípiával alig egy év alatt rengeteg rajongót és ellendrukkert szerzett már magának. Akik viszont nem sajnálják a pénzt, hogy élő adásban kérdésekkel, kérésekkel bombázzák.

„Szia Karina! Nagyon szép és kedves vagy, küldjél nekem, légy szíves, egy puszit. Köszönöm, és most menj a …-ba”

– ez még egy finomabb a rengeteg durva üzenetből. Karinát azonban egyáltalán nem zavarja a durvaság. Pláne, hogy egy-egy ilyen kérés minimum 30 rubelbe, azaz 122 forintba kerül. Állítólag Sztarij evrej néven valaki összesen 3500 dollárt költött el a Karinának küldött kérdésekkel.

Hogy pontosan ki is ez a Karina, mostanában pedzegetik az orosz hírportálok. Az Afisa Daily szerint Olga Buzova a lány eredeti neve és Milánóban tanul divattervezést. A TJournal viszont úgy tudja, az oroszországi Csebokszáriban lakik.

Abban mindkét honlap egyetért, hogy Karina hat számjegyű összegeket keres tevékenységével. Ami még a mostani gyenge rubel árfolyammal is milliókat jelent forintban. Persze ehhez a hatalmas orosz ajkú közönség is kell. Hiába, csak érdemes tanulni ezt a nyelvet.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez