Mini divatőrülteknek állt elő kollekcióval Elie Saab

Hál’Istennek, eljött ez is. Most már az anyukáknak nem kell zavarba jönniük, ha óvodáskorú kislányaikkal akarnak vonulni a vörös szőnyegen.

A divatipar libanoni nagyágyúja, Elie Saab már évek óta kápráztatja el a nagyérdeműt azokkal a fantasztikus nagyestélyikkel, amelyeket az Oscar-gálán vetnek be a sztárok. De ezentúl az 5-6 éveseknek sem kell pironkodniuk, ha a vörös szőnyegre terelnék őket. Mostantól ők is megengedhetik maguknak, hogy álomruhában vonuljanak. Már ha a szüleik is megengedhetik ezt maguknak. Hölgyeim és uraim, íme, a 2016-17-es őszi-téli kollekció néhány darabja azoknak, akik nem viszolyognak attól, hogy óvodásokat mini felnőtteknek öltöztessenek. A bemutató, melyen a hosszú lábú modellek ruháinak kópiáiban vonultak a kislányok, New Yorkban volt, a múlt héten.

saab cím

saab2

saab3

saab4

saab5

saab7

És most tegyük félre a fanyalgást, és valljuk be titokban: a kislányok és a ruhák – cukik. Sőt, ahogy a profik írják: a New York inspirálta kollekció híven tükrözi a város energiáját, reményteliségét és mágnesességét. Ezt a hollywoodreporter.com-on olvastuk. És alig várjuk, hogy Kim Kardashian kislánya, North (3) belenőjjön ezekbe a modellekbe. Mint ahogy vélhetően az anyukája is. De vajon költenek-e annyit a celebmamák a kislányuk gardróbjára, mint a sajátjukra? Meglátjuk.

.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez