Ők pompáztak libanoni ruhában az Oscar-gálán

Egyre népszerűbbek a libanoni tervezők szerte a világon. A pálmát Elie Saab viszi, az ő nevét ma már mindenhol ismerik. 2002-ben az ő modelljében vette át Halle Berry a maga Oscar-ját, de ő álmodta meg a tegnapi gála egyik legjobban öltözött színésznőjének kikiáltott Emma Stone nagyestélyijét is.

Évek óta ott van három libani tervező Hollywoodban a vörös szőnyegen, Versace, Givenchy, Miu Miu, Valentino, Oscar de la Renta, Armani és a többi nagyágyú mellett. Ha nem is személyesen, ruháival mindenképpen. Tavalyelőtt Catherine Zeta Jones, Alicia Vikander és Kristen Stewart jelent meg az ő medelljeikben, tavaly pedig már heten viselték Reem Acra, Elie Saab és Rani Zakhem ruháit a filmvilág legjelentősebb eseményén! Nem is akárkik: Angelina Jolie, Bette Midler, Cristin Milioti, Sarah Paulson, Elsa Pataky, Jenna Dewan-Tatum, valamint Johnny Weir és Tara Lipinski olimpikonok. Most megmutatjuk, hogy tegnap este kik választottak libanoni tervezőt. Az idén Elie Saab mellett Zuhair Muradtól rendeltek a csillagok.

emma stone

Emma Stone az MTV “legjobban öltözött színésznők” listájára is felkerült Elie Saab nagyestélyijével. És általában minden ilyen listára, méghozzá az első helyek egyikére. A hosszú ujjú, helyenként teljesen átlátszó, máshol kartauzi aranyban pompázó modell a maga zöldbe hajló árnyalatával az MTV szerint kitűnő választás volt a vörös hajú színésznőnek.

lopez

Jennifer Lopezt is Elie Saab öltöztette fel a 87. Oscar gálára. Az énekes-színésznő látványától a bőrszínű, gyöngyökkel és hímzéssel kivarrt, több rétegű, köldökig kivágott nagyestélyiben sokak lélegzete akadt el.

chrisy

A modell Chrissy Teigen halványkék, testhez simuló Zuhair Murad-ruhája egyértelmű lelkesedést váltott ki. A gyöngyökkel hímzett, áttetsző, hosszúujjú tophoz mélyen felvágott, földig érő, egyenes vonalú uszályos szoknyát talált ki a libanoni tervező.

anna

Anna Faris színésznő is Zuhair Murad modelljében érkezett meg a vörös szőnyegre, és igazi hercegnőnek látszott a fehér-ezüst váll nélküli hímzett ruhában, a hozzáillő ékszerövvel.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez