Cristiano Ronaldo múzeum a portugál sztár szállodájában Madeira szigetén

A sziget fővárosának repülőtere a jövőben Cristiano Ronaldo nevét viseli – közölte Madeira közigazgatási főnöke. A szupersztár 31 éve itt látta meg a napvilágot. Az Eb megnyerése után nemzeti hős lett.

Csak azért nem avattak szobrot, mert már van egy: 2014-ben adtak át egy 3,40 méter magas szobrot, melynek súlya 800 kiló! Cristiano Ronaldo eddig már három Aranylabdát nyert és Portugáliában mindenki biztosra veszi: idén begyűjti a negyediket is. Igaz, hogy korán megsérült az Eb-döntőn, de ennek ellenére őt tartják honfitársai a siker igazi kovácsának.

Fotó: AFP
Fotó: AFP

A szállodaüzletbe az év elején vágott bele: 37 millió eurót fektetett be egy szállodaláncba, melynek társtulajdonosa egy honfitárs vállalkozó, aki szintén Madeira szigetén született. A Funchalban megnyílt első CR szálloda különlegessége az, hogy a földszinten egy múzeum mutatja be a szupersztár pályafutását. Cristiano Ronaldo természetesen nem áll meg egy szállodánál: hamarosan nyílik a következő Lisszabonban. Azután pedig jön a külföld meghódítása: Madridban és New Yorkban a tervek szerint jövőre nyílik meg egy-egy CR hotel.

Fotó: Wikipedia

(Visited 6 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez