A volt és leendő First Lady meztelen – videó

Franciaország egykori első asszonya, aki jövőre újra beköltözhet az Élysée-palotába, merész videót tett közzé. Egy olyan fotó is van rajta, ahol a királynő meztelen. Igaz: a fotó nem most készült, hanem 1993-ban. Carla Bruni akkor még egyáltalán nem volt Mme Sarkozy.

Még nem is énekelt. Fotómodell volt, és a luxusmárkát, a Pradát reklámozta – meztelenül. Nemrég egy olyan fotót is közzétett az ex- és leendő First Lady, melyen félmeztelen. Partnere a képen a bátyja.

Lehet, hogy Carla Bruni abból merített ihletet a merész fotók közzétételére, hogy Amerikában a választási kampány kellős közepén előkerültek Mrs. Trump meztelen fotói. A szép szlovén fotómodell New Yorkban egy francia sztárfotósnak vetkőzött le. A képek meg is jelentek annak idején a Max című, időközben megszűnt férfi magazinban – húsz évvel ezelőtt.

Mrs. Trump meztelen fotói most a New York Post címlapján szerepeltek. Ennek tulajdonosa az ultrakonzervatív Rupert Murdoch, akinek egyáltalán nincs ellenére Trump szereplése. Szakértők szerint lehetséges, hogy a potenciális First Lady merész fotóit épp választási célból tették közzé. Ha már a prűd Amerika ide jutott, akkor az ilyen kérdésekben mindig merészebb Franciaország sem maradhat le. Íme tehát Carla Bruni meztelenül 1993-ban. Lehet, hogy jövőre olyan First Lady üldögél a Fehér Házban és az Élysée palotában is, aki meztelen fotóival járult hozzá férje választási sikeréhez?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez