Nem kértek a bordélyból, karddal mentek nekik

Az eset még januárban történt Dubajban, de a héten kezdte tárgyalni a bíróság. Ki hitte volna, hogy ilyen őrült ott az éjszakai élet?

Történt, hogy egy helyi férfi indiai barátjával sétált a dubaji utcán. Megéheztek, gondolták: esznek valamit. Sokan csábították a járókelőket különböző helyekre, ők három vietnami férfit követtek, akik az étel mellé masszázst is kínáltak. Amikor beléptek az ajtón, négy nőt hoztak eléjük, és kérték: mondják meg, melyikükkel akarnak egy pásztorórát eltölteni. Hogy a vendégek mire gondoltak a masszázs szó hallatán, nem tudni. Vélhetőleg nem arra, amire a helyükben sokan gondoltak volna, mert felháborodottan közölték, hogy az Emirátusokban tilos a prostitúció, és ők most ezt az egészet szépen jelentik is a rendőrségen.

Erre a három vietnami kiugrott az ablakon, és eltűnt. Amikor a reménybeki kuncsaftok távoztak, körülbelül tíz honfitársukkal rájuk rontottak, kardokkal és késekkel felszerelve. Hőseink elkezdtek rohanni, hogy elérjék a kocsijukat, de az egyikük elesett. A földön fekvő embert többször megszúrták, négy ujját levágták. Amikor a barátja segíteni próbált neki, őt is megsebesítették a hátán és a fején. Hogy aztán mi történt, az nem derül ki a Gulf News tudósításából. A három vietnamit mindenesetre öt dologgal vádolják, a többi közt bűnszövetkezetben elkövetett, tartós testi sérülést okozó támadással. Az egyik férfi 10, a másik 25 százalékos tartós egészségkárosodást szenvedett.

Fotó: Al Bawaba

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez