A török elnökkel és a szíriai blogger kislánnyal találkozott Lindsay Lohan

Pénteken az ankarai elnöki palotában fotózták együtt az amerikai színésznőt Erdogannal és feleségével, valamint Banával.

A világszerte ismert kislány, Bana Alabed osztotta meg a képet egy rövid videóval együtt a Twitteren. Az utóbbin Lindsay Lohan arról beszél, hogy azt üzenik minden szenvedő embernek Szíriában és Aleppóban, valamint minden menekültnek, hogy támogatják őket – tartsanak ki és legyenek erősek. Úgy, mint Bana volt.

Lohan előzőleg elismeréssel szólt arról, hogy Törökország csaknem 3 millió szíriai menekültet fogadott be – közölte az állami Anadolu hírügynökség. Amely arról is beszámolt, hogy az amerikai színésznő olyan kitűzőket adott az Erdogan házaspárnak, melyeken kék alapon ez áll: a világ nagyobb ötnél. Ez egy idézet a török elnöktől, és az ötös szám ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagját, az Egyesült Államokat, Franciaországot, Kínát, Nagy-Britanniát és Oroszországot jelenti.

Az új amerikai elnök, Donald Trump pénteken elnöki rendelettel, azonnali hatállyal és meghatározatlan időre felfüggesztette szíriai menekültek befogadását, és 120 napra befagyasztotta egyes muszlim országokból érkező menekültek beutazását az Egyesült Államokba.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez