Ma középsulis közönségtalálkozó a Camponában

Ha van tizenéves gyermeke, akkor pontosan tudja: ez a generáció már nem ül a tévé előtt. Kedvenc sorozatait is az interneten nézi.

Ez a siker egyik titka a YouTube-on elérhető Középsuli sorozat esetében is. Készítői két évvel ezelőtt Magyarországon először indítottak websorozatot, és az összes közösségi médiafelületen ott vannak vele. A YouTube-on 185 ezer feliratkozójuk van, az év elejére pedig az Istagramon is elérték a 100 ezer követőt. A sorozat maga pedig már havonta több mint 4 milliós eléréssel büszkélkedhet. Exportcikké is vált, létezik romániai és oroszországi változata is.

Szóval a Középsuli új műfajt vezetett be a magyar internetes világban, szereplői a tizenévesek között igazi sztárok, de vannak rajongóik az idősebb korosztályból is. Aki szeretne találkozni Barbival, Olivérrel,  Esztivel, Bendével, Dominikkal, Balival, Palival, Tibivel, Kata tanárnővel, a félelmetes Krisztosz bával és Melcsi nénivel, annak ott a helye délután 2 és 5 óra között a Campona Bubbleology standjánál. Ahol megkóstolhatja a Barbi teát is, a bögrét pedig alá is írathatja a Középsuli sorozat szereplőivel.

kozepsuli-kozonseg

 

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez